Litoměřice: Kulturní dům slaví 30. narozeniny

17.12.2021 6:27 | Tisková zpráva

Ples k 30. výročí vzniku kulturního domu v Litoměřicích, který měl mít benefiční charakter, se v sobotu nekoná. Bohužel nelehká doba a podmínky stanovené vládou nedovolí tuto výjimečnou událost uspořádat.

Litoměřice: Kulturní dům slaví 30. narozeniny
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Městská kulturní zařízení v Litoměřicích však alespoň ve spolupráci se společností Kooperativa pojišťovna, a.s. pomáhají dobré věci. Místní Klokánek obdrží šek na 30 000 korun od Nadace Kooperativy. Fondu ohrožených dětí Klokánek Litoměřice ho předají zástupci společnosti Kooperativa pojišťovna i MKZ Litoměřice v pátek v dopoledních hodinách. „Částka je složena z poloviny od zaměstnanců pojišťovny Kooperativa a z druhé poloviny doplněna Nadací Kooperativy,“ řekla Petra Žilková, regionální ředitelka kanceláře v Litoměřicích.

Tímto činem se inspirovali také zaměstnanci MKZ Litoměřice a rovněž se zapojili do sbírky pro Klokánek. Za vybranou hotovost budou pořízeny dárkové karty na nákup dětského oblečení, drogerie či hraček. Věříme, že vybraná částka výrazně pomůže provozu tolik potřebné organizace a udělá radost dětem bez domova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…