Litoměřice: Město zakoupilo dětem z dětského domova a Klokánku vstupenky na Bezva Fest

16.06.2023 22:31 | Tisková zpráva

Děti z Dětského domova v Litoměřicích se mohou i v letošním roce těšit na nadcházející rodinný festival Bezva Fest. Vstupenky pro celé osazenstvo domova a jejich doprovod předali darem v pondělí odpoledne přímo v zařízení místostarostka Litoměřic Alena Rožcová spolu s vedoucí Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích Renátou Jurkovou. Děti je na oplátku provedly domovem a ukázaly jim své pokoje i společné zázemí.

Litoměřice: Město zakoupilo dětem z dětského domova a Klokánku vstupenky na Bezva Fest
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Přeji vám, abyste si všichni festival užili a odnesli si z něj pěkné zážitky. Zároveň bych vám chtěla popřát také krásně prožité letní prázdniny,“ řekla dětem Alena Rožcová.

Město Litoměřice volné lístky na Bezva Fest věnovalo dětem z litoměřického dětského domova už podruhé. „Chtěli bychom vám velmi poděkovat za vaši podporu. Nákup vstupenek pro všechny naše děti by byl nad naše možnosti,“ zmínila ředitelka domova Radka Badinková.

Ve stejný den zavítaly zástupkyně města také do litoměřického Klokánku, kam dětem a tetám, které je na festival doprovodí, rovněž přinesly volné vstupenky na Bezva Fest.

Zábavný rodinný festival Bezva Fest se uskuteční v sobotu 24. června na Střeleckém ostrově. Pro návštěvníky je připravený bohatý program, který zahrne mimo jiné několik bezva zón, třicet atrakcí, nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR, youtuberskou stage a mnohem více. Hlavními hvězdami jsou Ben Cristovao, Lollipopz nebo Smejko a Tanculienka.

Letošní novinkou je Bezva Fest Tour po pěti českých městech. Organizátoři z litoměřické společnosti Bezva parta pořádají stejný model festivalu vůbec poprvé také v Hradci Králové, Ostravě, Plzni a Slavkově u Brna.

„Letošní festival bude opět stát za to. Věříme, že se povede minimálně stejně tak jako loňský ročník, na který dorazilo přes 8,5 tisíce. návštěvníků,“ pozvala pořadatelka Bezva Festu Adéla Marková.  Více informací a podrobný program naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín sjednotil výši úplaty za děti v městských mateřských školách

19:27 Zlín sjednotil výši úplaty za děti v městských mateřských školách

Statutární město Zlín stanovilo jednotné měsíční úplaty za pobyt dítěte v mateřských školách zřizova…