Litoměřice: Michaela Mokrá ze Zahrady Čech je osobností Ústeckého kraje

02.02.2018 17:37

Absolutní vítězkou čtenářské ankety Osobnost roku 2017 Ústeckého kraje v kategorii podnikání a management se stala Michaela Mokrá, obchodní, marketingová a provozní ředitelka Zahrady Čech Litoměřice.

Litoměřice: Michaela Mokrá ze Zahrady Čech je osobností Ústeckého kraje
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Ocenění si převzala na slavnostním předání v Congress Hotelu Clarion. Nad akcí převzal záštitu hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, za město Litoměřice se účastnil radní Lukas Wünsch.

„Toto krásné ocenění je pro mě velká čest. Bez významné podpory rodiny, přátel a skvělého týmu Zahrady Čech by se mi to ale nepodařilo,“ zhodnotila bezprostředně po předání Michaela Mokrá.

Certifikáty za přínos pro rozvoj regionu, květinu a gratulace převzalo celkem 25 držitelů titulů Osobnost roku 2017 Ústeckého kraje, kterou již posedmé uspořádalo vydavatelství Metropol a Skupina ČEZ. Hlasování probíhalo v pěti kategoriích: Podnikání a management, Veřejná správa, Kultura, Sport a Dobrý skutek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…