Litvínov: Za ušetřené finance se zajistila ostraha objektů

27.09.2021 7:34

Městská policie Litvínov získala dotaci Úřadu práce ČR určenou na platy zaměstnanců, kteří obsluhují městský kamerový systém.

Litvínov: Za ušetřené finance se zajistila ostraha objektů
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Ušetřené finance z mezd použila na zajištění areálu bývalého kovošrotu v Litvínově-Hamru strážným z bezpečnostní agentury a částečně také na zapojení kamer v ulici Hamerská č. p. 330, kde strážníci pravidelně řeší konflikty a nepořádek. A také v ulici Gluckova, kde dochází k opakovaným krádežím kabelů. Obě tyto kamery byly z provozu původně vyřazeny na základě provedené modernizace městského kamerového systému. 

Bývalý areál kovošrotu město koupilo jako budoucí sídlo Technických služeb Litvínov. Je nutné zajistit dlouhodobou ostrahu. Radní proto doporučují zastupitelům schválit zapojení fondu rezerv určeného na strategické investice, a to ve výši 1 mil. Kč na pořízení elektronického zabezpečovacího systému. Nahrazením externí agentury elektronickým zabezpečením město ušetří vynaložené náklady nejpozději do dvou let od pořízení systému.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…