Louny: Příměstský tábor 2018 v Klub(ovně) Luna

26.07.2018 18:23

V průběhu letních prázdnin pořádá Městská knihovna Louny v prostorách Klub(ovny) Luna příměstský tábor určený pro děti od 6 do 15 let věku, resp. pro děti se školní zralostí.

Louny: Příměstský tábor 2018 v Klub(ovně) Luna
Foto: archív autora
Popisek: Louny

Program příměstského tábora probíhá v prostorách Klub(ovny) Luna, pavilonu A, lounském parku a blízkém okolí. Tematické akce a výlety jsou organizovány do vzdálenosti cca 30 km od Loun. Denní program je připraven v pracovních dnech od 8,00 do 16,30 hodin.

Denní program je rozdělen do dvou částí, dopoledne tráví děti venku hrami a sportovními aktivitami, návštěvou knihovny, Oblastního muzea v Lounech, procházkami do různých míst Loun i blízkého okolí, při příznivém počasí návštěvou koupaliště. V odpoledních hodinách je pro děti připraven program v Klub(ovně) Luna, ať už to jsou řízené hry nebo různé výtvarné a rukodělné aktivity. Děti samozřejmě ocení také vybavení Klub(ovny) Luna stolními hrami, pingpongovým stolem nebo stolním fotbalem.

Pro děti je připraven program zaměřený na prevenci patologických jevů. Osloveni byli odborníci a v průběhu prázdnin se budou realizovat besedy a workshopy pro děti ve spolupráci s Pedagogicko-psychologickou poradnou, OSPOD, Policií ČR, Manželskou poradnou Louny, Záchrannou službou Ústeckého kraje aj.

Součástí programu jsou pravidelné, většinou úterní a čtvrteční výlety, například do Archeoskanzenu Březno, Hříškova, Vernerova mlýna v Brloze, Peruce, Panenského Týnce a Žerotína, Ejemovy chaty na Červeňáku, na Pravdu a další.

Příměstský tábor je spolufinancován Městem Louny a z programu prevence kriminality Ministerstva vnitra ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…