Louny: Zákazníci letos za teplo ušetří

17.01.2018 10:03

Teplo v Lounech zlevnilo od 1. ledna 2018 o 2 %, což u průměrného bytu 3+1 znamená úsporu zhruba 450 korun za rok. Společnost ENERGIE Holding, dodavatel tepla, zároveň zavedla v celé lokalitě stejný způsob účtování, tzv. jednosložkovou cenu tepelné energie, která je pro zákazníky srozumitelnější. Společnost tak opět vychází vstříc svým zákazníkům.

Louny: Zákazníci letos za teplo ušetří
Foto: archív autora
Popisek: Louny

 

Tohoto pozitivního výsledku dosáhla společnost jednak změnou své obchodní politiky, tak i důsledkem úspěšného vyjednávání o cenách paliv, snižováním provozních nákladů a cílenými investicemi pro zvýšení účinnosti našich zařízení.

V  roce 2017 společnost ENERGIE Holding realizovala významnou investici do provozu teplárny Louny západ v ulici 17. listopadu, kde pořídila nový řídící program teplárny od společnosti SIEMENS typu DCS (distributed control system). Tento systém umožní provozovat teplárnu a soustavu rozvodu tepla s minimálním využitím obsluh při zajištění ekonomického provozu zdroje. Pracovníci ENERGIE Holding se tak mohou více věnovat předávacím stanicím přímo v objektech zákazníků a lépe zajišťovat komfort dodávky. 

„Indikátorem, že jsme se vydali správným směrem, jsou pozitivní ohlasy našich zákazníků, zastavení vlny nových odpojení v Lounech a nárůst zákazníků, kteří se připojili k našemu věrnostnímu programu Levnější teplo 2016. Dobrou zprávou je, že do programu mohou zákazníci vstoupit i v roce 2018. Díky němu uspoří dalších 8,7 %, tedy téměř dva tisíce korun ročně,“ říká Libor Štěpán, předseda představenstva ENERGIE Holding.

Právě jistota v podobě víceletých odběrů a posílení schopnosti návratnosti investic přináší zákazníkům možnost čerpat za věrnost benefity a teplárně další rozvoj sítě centrálního zásobování teplem v Lounech. Zákazníci tak mohou i nadále využívat všech služeb spolehlivé a bezpečné dodávky dálkového tepla – nonstop dispečink, nepřetržitý dohled nad dodávkami tepla včetně správy a údržby technologie a také zákaznický servis. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…