Lovosice: Silvestrovský ohňostroj se ruší

26.12.2021 15:44 | Ze sítí

Tradiční silvestrovský ohňostroj v Lovosicích tentokrát nebude. Důvodem je špatná epidemiologická situace.

Lovosice: Silvestrovský ohňostroj se ruší
Foto: meulovo.cz
Popisek: Pohled na Lovosice

„Velice nás to mrzí, ale oblíbený a hojně navštěvovaný silvestrovský ohňostroj se letos neuskuteční. Důvodem je současná špatná epidemiologická situace a platná vládní nařízení o omezení počtu osob na venkovních akcích,“ uvedl Milan Dian, starosta města. Ohňostroj pořádaný kulturním centrem Lovoš pravidelně přilákal do centra města až několik tisíc lidí a to nejenom z Lovosic ale i z blízkého okolí. „Věřím, že se příští rok situace zlepší a oblíbenou podívanou opět rozzáříme noční nebe nad Václavským náměstím,“ doplnil starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…