Mariánské Lázně: Nominujte dobrodince na cenu Ď

28.02.2016 12:42

Opět po roce je možné zasílat nominace na cenu Ď 2016. Nominace na cenu Ď mohou přihlásit charitativní organizace, nemocnice, školy, domovy pro seniory, ústavy sociální péče, divadla, dětské domovy, hrady a zámky, muzea, knihovny, pořadatelé kulturních a dalších veřejně prospěšných akcí, zájmové spolky, sdružení apod.

Mariánské Lázně: Nominujte dobrodince na cenu Ď
Foto: muml.cz
Popisek: Mariánské Lázně

Své nominace může také při hlásit město - za nezištnou práci může nominovat například hasiče, kronikáře, sponzory kulturních akcí atd. Nominovaný mohl darovat potřebným peníze nebo třeba svůj um a čas. Výše peněz není důležitá, důležitý je význam pomoci a její dopad pro toho, kdo byl podpořen.

Každá nominace se plnohodnotně zúčastní celostátního finále, které se koná ve spolupráci s Národním divadlem 24. června 2016 na Nové scéně Národního divadla v Praze, kde má šanci na získání jedné z mnoha celostátních cen Ď - dle posouzení celostátního Kolegia, a to bez ohledu na případné výsledky kol krajských a městských či na účast nebo neúčast v těchto předkolech (pro účast ve finále není nutné absolvovat předkola).

Městská cena Ď bude předána dne 28 . dubna 2016 v 17:00 hodin ve Dvoraně ostrovského zámku, Jáchymovská 1, 363 01 Ostrov (MěÚ Ostrov).

Své nominace doručte (poštou či osobně do podatelny ) do 26. března 2016 na adresu: MěÚ Ostrov paní Jana Škutová Jáchymovská 1 363 01 Ostrov nebo elektronicky ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

7:37 České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

Pondělní zasedání rady města přináší dobrou zprávu rodičům, kteří mají děti předškolního a mladšího …