Město Ostrava pomáhá modernizovat učebny

09.10.2011 11:31

Dalších deset učeben Ekonomické fakulty VŠB-TUO bylo vybaveno moderní audiovizuální technikou, získanou díky účelové dotaci města Ostravy ve výši 1 351 200 korun.

Město Ostrava pomáhá modernizovat učebny
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Hlavní částí této dodávky byly řídící systémy s tlačítkovými panely, které poskytují uživatelům možnost jednoduchého ovládání a používání instalované techniky.

„Špičková technika umožňuje pedagogům i studentům kvalitnější prezentaci výukových předloh a materiálů. V příštích dnech poslouží mimo jiné i účastníkům druhého ročníku International Week, který Ekonomická fakulta pořádá ve dnech 10. až 14. října letošního roku. Zúčastní se ho tři desítky pedagogů a pracovníků z různých evropských univerzit, kteří budou našim studentům po celý týden v anglickém jazyce přednášet o aktuálních ekonomických tématech současné Evropy," uvedla děkanka ekonomické fakulty Dana Dluhošová.

reklama

autor: Ostrava.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…