Město Třinec podporuje rodiny

01.03.2015 7:34

Zastupitelstvo města Třince na svém třetím zasedání dne 25. 2. 2015 vyjádřilo podporu rodinám z Třince, kdy schválilo v pořadí již druhý Plán rozvoje rodinné politiky města Třince 2015 – 2017.

Město Třinec podporuje rodiny
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

K plánování rodinné politiky se město Třinec zavázalo po získání ocenění „Obec přátelská rodině roku 2012“ a po získání finanční dotace z MPSV na projekt „Třinec přátelský rodině“. Vzhledem k tomu, že v roce 2014 skončila platnost prvního Plánu rozvoje rodinné politiky města Třince, připravil odbor sociálních věcí MěÚ Třinec ve spolupráci se členy pracovní podskupiny pro rodinnou politiku střednědobého plánování rozvoje sociálních služeb nový Plán rozvoje rodinné politiky města Třince na léta 2015 – 2017.

Nový Plán stanovuje tři základní priority v oblasti rodinné politiky na místní úrovni. Tyto priority jsou zaměřeny jak na vznik, rozvoj a udržitelnost služeb a aktivit pro rodiny a jejich členy, tak na podporu slaďování rodinného a pracovního života a v neposlední řadě i na informovanost občanů města o rodinné politice. Nový Plán rozvoje rodinné politiky města Třince 2015 – 2017 a další informace z oblasti rodinné politiky je možné najít na webových stránkách města http://www.trinecko.cz/svaz/index.php?zdroj=rodinna_politika .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: trinecko.cz

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Cena Vladimíra Boučka putovala do rukou svých nových držitelů

19:27 Uherské Hradiště: Cena Vladimíra Boučka putovala do rukou svých nových držitelů

Ludmila Dvořáková, která vytváří kraslice zdobené voskovou batikou a Alena Minaříková, která se věnu…