Mladá Boleslav: Areál hradu Michalovice je volně průchozí

27.07.2018 17:30

Již od začátku prázdnin je volně průchozí areál zříceniny hradu Michalovice. Lidé mohou znovu volně procházet mezi příměstskými částmi Podlázky a Michalovice, aniž by museli platit vstupné na zříceninu hradu, nebo na program v areálu letní scény Michalovická putna.

Mladá Boleslav: Areál hradu Michalovice je volně průchozí
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vedení Mladé Boleslavi tak vyšlo vstříc především obyvatelům Michalovic a Podlázek, kteří byli po zřízení letní scény nuceni celý areál složitě obcházet. „Je to další z podnětů, které jsme získali během pravidelných setkávání s obyvateli příměstských částí na radnici. Průchod přes areál je mnohem kratší a především bezpečnější, než obcházení po hlavní silnici“, uvedl primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati.

Koridor od sebe odděluje areál zříceniny hradu Michalovice a areál letní scény Michalovická putna tak, aby nebylo nutné procházet placenou zónou. Stavba je vybudována z dřevěných sloupků a zábradlí, doplněných drátěným pletivem. Do budoucna by ji měl pokrýt živý plot.

Na letní scéně Michalovická putna i nadále probíhá Boleslavské kulturní léto, jeho program najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…