Mladá Boleslav: Automobilka představuje model Škoda Kodiaq RS

12.12.2018 20:38

Škoda Kodiaq RS je prvním SUV přírůstkem do rodiny sportovních vozů RS značky Škoda a zároveň novým leaderem SUV ofenzívy české automobilky.

Mladá Boleslav: Automobilka představuje model Škoda Kodiaq RS
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vrcholný model je poháněn nejsilnějším sériově vyráběným naftovým motorem v historii značky o výkonu 176 kW (240 k). Svůj potenciál prokázal rekordním časem 9:29,84 minut na nejnáročnější trati světa Nordschleife na Nürburgringu. Jako první vůz značky Škoda nabízí toto výkonné SUV také systém Dynamic Sound Boost, který zprostředkovává velmi emotivní zvuk.

Díky výjimečným dynamickým vlastnostem na silnici i v terénu a robustnímu vzhledu splňuje vůz Škoda Kodiaq RS, který je standardně dodáván s pohonem všech kol, všechny požadavky stále širší skupiny zákazníků v segmentu výkonných SUV. Jedinečným způsobem spojuje moderní životní styl se sportovními vlastnostmi. Úsporný a výkonný naftový motor se vyznačuje nízkými emisemi. Ideální kombinací dynamické jízdy a skvělé použitelnosti v každodenním provozu kombinuje vůz Kodiaq RS jako první SUV vlastnosti, kterými se vyznačují všechny modely RS značky Škoda.

Škoda Kodiaq RS kombinuje parametry sportovního vozu určeného pro dlouhé trasy s vlastnostmi robustního a velmi bezpečného rodinného automobilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …