Mladá Boleslav: Bazénové karty si mohou koupit i firmy

29.02.2016 11:23

Od ledna 2016 nabízí Městský bazén na Štěpánce možnost nákupu předplacených bazénových karet i firmám. Rozšiřuje tak nabídku bazénových dobíjecích karet i pro právnické osoby.

Mladá Boleslav: Bazénové karty si mohou koupit i firmy
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Firmy o tuto službu projevují zájem zejména z důvodu dalšího benefitu pro své zaměstnance. Patří k nim i Odborové sdružení železničářů, jehož zástupci Liboru Šimůnkovi dnes karty předávali na mladoboleslavském železničním nádraží náměstek primátora Jiří Bouška a ředitel Městské společnosti sportovní a rekreační areály Ondřej Rameš.

"Určitě je to zajímavá nabídka jako benefit pro zaměstnance nejen pro místní firmy," řekl náměstek primátora Jiří Bouška.

Firmy si mohou sami určit dobíjenou hodnotu, kdy minimální částka zůstává 500 Kč. Odebírané množství není omezeno, úhrada je v tomto případě možná i na fakturu. Ceny se řídí platným ceníkem, možnost využití je pouze na služby bazénu, nikoli restaurace. Zajímavostí je, že po dohodě lze na bazénovou kartu umístit logo firmy nebo jiný obrázek či nápis dle požadavků. 

Zájemcům o tuto službu podají ucelené informace na recepci Městského bazénu, nebo na ledecka@saramb.cz. Stejný kontakt je i pro příjem objednávek.
Pro firemní klientelu je k dispozici také restaurace bazénu, např. pro pořádání seminářů, školení zaměstnanců, nebo pro oslavy pracovních výročí. Rezervace přijímají na restaurace@bazenmb.cz

Fyzické osoby si mohou již delší dobu zakoupit víceúčelovou městskou kartu „Mladá Boleslav plná výhod“. Funguje jako čipová karta pro MHD a další dopravce, ale lze ji využívat i na koupališti či právě na bazéně. Při používání této karty lidé získají slevu 20 procent ze vstupného do městského krytého bazénu a na městské koupaliště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…