Mladá Boleslav: Jízda bruslařů a cyklistů projela městem

16.09.2012 16:00

V sobotu 15. září odpoledne se konala další jízda in-line bruslařů a cyklistů Mladou Boleslaví. Bohužel se tato dobře připravená a zajištěná akce setkala s nečekaně malou odezvou veřejnosti a cestu nakonec absolvovaly asi jen tři desítky cyklistů a bruslařů včetně pořadatelů na kolech. Na vině jistě bylo i poměrně chladné počasí.

Mladá Boleslav: Jízda bruslařů a cyklistů projela městem
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Celá kolona cyklistů a bruslařů, mezi nimiž nechyběl ani náměstek primátora Daniel Marek, provázená městskou policií a pořadatelskými vozy vyrazila po 17. hodině z parkoviště na Komenského náměstí. Poté všichni účastníci jeli po třídě T. G. Masaryka, přes náměstí Republiky a Vančurovou ulicí ke koupališti, kde byla krátká zastávka. Za asistence policistů a strážníků se dařilo překonávat bez problémů i frekventované ulice Jičínská či později třída V. Klementa. Průvod pokračoval bez velkých zdržení po Dukelské a Laurinově a dále Havlíčkovou ulicí na sídliště do cíle v městském stadionu. Zde na všechny čekalo malé občerstvení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…