Mladá Boleslav: Linka důvěry SOS oslavila 25. narozeniny

11.10.2019 12:26

Mladoboleslavská Linka důvěry SOS slaví 25 let od svého od založení. K tomuto výročí uspořádala v kavárně Felicie mladoboleslavského Domu kultury osvětovou a relaxační akci. Lince důvěry v čele s Renatou Nekolovou přišli osobně popřát i náměstci primátora Daniel Marek a Miroslava Kašpárková.

Mladá Boleslav: Linka důvěry SOS oslavila 25. narozeniny
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Hlavními hosty slavnostního odpoledne, které moderoval Petr Plintovič, byli Petr Suchoň, Klára Suchoň Koukalová, Lucie Matoušková, Original Swing Band a další – například současní i bývalí klienti Linky důvěry SOS.

Linka důvěry SOS v Mladé Boleslavi sídlí ve Václavkově ulici č. p. 950. Její pracovníky kontaktují lidé, kteří se dostali do psychických těžkostí, které mají často podobu krizových stavů, do kterých se často dostávají pří překonání náročných životních událostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…