Mladá Boleslav: Mistrovství republiky v cyklistice ovlivní také dopravu ve městě

17.08.2020 13:07

Mladá Boleslav bude v sobotu 22. srpna hostit Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice 2020, kterému bude předcházet ve čtvrtek 20. srpna časovka.

Mladá Boleslav: Mistrovství republiky v cyklistice ovlivní také dopravu ve městě
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Tento významný sportovní podnik s sebou nese také dopravní omezení, aby bylo možné zajistit bezpečný průběh závodu. V době konání časovky, tedy ve čtvrtek 20. srpna od 13:00 do 19:30 hodin bude platit úplná uzavírka provozu na trase Mladá Boleslav – Čejetice přes Dalovice do Bukovna, Línů a Katusic. Vlastní závod v sobotu 22. srpna pak bude znamenat od 7 ráno do 20 hodin večer úplnou uzavírku na Komenského a Staroměstském náměstí, v ulicích Pražská brána, Viničná, Na Celně, Jičínská, třída TGM a na náměstí Míru. Uzavřená bude rovněž silnice III/25713 ve směru z Jemníků na Bojetice, a dále bude úplná uzavírka ve směru závodu na Ctiměřice, Semčice, Úherce a Dobrovici a zpátky přes Bojetice do Mladé Boleslavi.

Závod ovlivní i parkování ve městě, v sobotu 22. srpna bude zákaz parkování po obou stranách komunikace na Komenského i Staroměstském náměstí, a také v ulicích Pražská brána, Viničná, náměstí Míru, 9. května, Železná a Na Kozině. Parkovat nebude možné ani na místní komunikaci mezi Bojeticemi a Týncem.

Pro rezidenty s platným parkovacím oprávněním z lokalit dotčených omezením stání bude vyhrazeno velké parkoviště na Českobratrském náměstí.

Dopravní opatření v době konání závodů MČR v cyklistice ZDE,

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…