Mladá Boleslav: Na 6. ZŠ vzniká nové atrium a parkoviště pro zaměstnance

17.07.2018 19:02

I letos panuje o prázdninách na 6. základní škole čilý stavební ruch. "Sešlo se tady hned několik investičních akcí, uvnitř školy se kompletně přestavuje atrium, které slouží jako zázemí pro zdejší zookoutek a děti ho využívají třeba při pracovním vyučování. Buduje se zde také parkoviště pro zaměstnance školy, které vznikne v zadním traktu na dosud příliš nevyužívané betonové ploše," vysvětlil náměstek primátora Daniel Marek, který se na vznikající stavby přišel podívat.

Mladá Boleslav: Na 6. ZŠ vzniká nové atrium a parkoviště pro zaměstnance
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Aby mohlo být atrium uvnitř školy zrekonstruováno, bylo nutné vybourat zde jednu zeď, jinak by se do školy technika nedostala. V atriu bude možné trávit volný čas, děti zde chovají králíky nebo morčata, zázemí tu má zookroužek i některé předměty včetně pracovní výchovy nebo prvouky. Pokud vše půjde podle plánu, měla by rekonstrukce skončit v polovině srpna.

To je termín také pro vznik parkoviště, které bude opatřeno bránou s ovládáním pomocí aplikace v mobilních telefonech, aby na něj měli přístup pouze zaměstnanci školy. Kapacitu bude mít 27 automobilů, z toho dvě místa budou určena držitelům parkovacího průkazu pro osoby se zdravotním postižením. V době třídních schůzek a dalších velkých akcí pak bude možnost dát ho k dispozici i rodičům.

Na 6. základní škole současně probíhá výměna radiátorů a svítidel v celém pavilonu C.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.