Mladá Boleslav: Nový web nabízí přehledný program akcí

21.06.2021 18:35

Náměstek primátora Daniel Marek představil nový web, který zcela změní vyhledávání a propagaci kulturních akcí na Mladoboleslavsku. Jedná se o platformu s jednoduchou adresou kamvecer.net, kterou v době koronavirové pauzy vyvinuli boleslavští hudebníci.

Mladá Boleslav: Nový web nabízí přehledný program akcí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vše funguje velmi jednoduše, webová stránka identifikuje vaši polohu, člověk si zvolí rádius vzdálenosti od místa svého pobytu a druh umění či akce, kterou chce navštívit. Platforma poté nabídne kulturní akce v definované vzdálenosti, vybrané přímo na míru.

Za nápadem vytvořit web, který si budou návštěvníci sami modifikovat a organizátoři své akce přehledně propagovat, stojí klávesista kapely Švihadlo Hynek Šturma a zpěvák a moderátor Filip Šubr. Výhodou jejich projektu je i to, že pokud se člověk na webu kamvecer.net zaregistruje, bude dostávat každou neděli do SMS nebo do e-mailu kulturní program na následující týden, sestavený přímo na míru podle preferovaných zájmů každého uživatele.

„Chtěli jsme lidem nabídnout něco nového, co jim pomůže se v široké nabídce lépe orientovat a vybrat si akci podle vlastního vkusu, přehledně a na jednom místě. Proto jsme projekt rádi podpořili a Kultura MB se na obsahu webu bude aktivně podílet,“ říká o náměstek primátora Daniel Marek.

Že by se projekt jen obtížně realizoval bez podpory města, se shodnou oba hlavní tvůrci webu. „Díky podpoře magistrátu a Kultury MB můžeme službu nabídnout nejen veřejnosti, ale také samotným organizátorům akcí zdarma. Smyslem je, aby byl web z jedné strany využívám koncovými návštěvníky napříč žánry, a z druhé byl aktivně plněn samotnými organizátory akcí,“ říkají hudebníci Šturma a Šubr.

Registrace návštěvníků webu k odběru akcí i registrace kulturních subjektů k přidání akcí je ZDARMA. Web najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…