Mladá Boleslav: Od 1. července budou změny v jízdních řádech MHD

25.06.2016 17:43

Některé linky městské hromadné dopravy budou od pátku 1. července změněny. Řada změn již ale byla zavedena od 1. dubna, stávající změny jsou tedy pouze drobné. V následujícím období bude například mimo provoz zastávka Kosmonosy, opravny. Dojde tak na základě schválení města Kosmonosy a žádosti firmy Škoda Auto, která v této oblasti plánuje stavební úpravy.

Mladá Boleslav: Od 1. července budou změny v jízdních řádech MHD
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Jak již bylo řečeno, na lince A bude vyřazena zastávka Kosmonosy, opravny. Dále na této lince první ranní spoj jedoucí směr Hlavní nádraží bude posunut ze 4.15 hodin odjezdem na 4.00 hodin ze zastávky Kosmonosy, nemocnice. Spoj, který dříve jel v 18:09 hodin od Fóra, nyní pojede již v 18.00 hodin ze zastávky Kosmonosy, nemocnice. Poslední změnou je spoj v 17.40 hodin: původně jel od zastávky Kosmonosy, nemocnice, nyní bude začínat na zastávce Fórum v 17:49 hodin.

Na lince 31 vznikla nová negativní značka, která má číslo 18 a bude platit pro spoj ve 21.09 – tedy nepojede v neděli a státní svátek.

Na lince 42 dojde k časovému posunu na spojích jedoucích ze zastávky Nepřevázka TI Auto v 14:05 na 14:10 a ve 22:05 na 22:10.

Na lince 60 dojde k posunu na spojích v 5:27 na 5:21, v 15:07 na 15:12 a v 15:37 na 15:42.

Na lince 71 bude posunut večerní spoj, který jel ve 20:48 ze zastávky Na Výstavišti na 21:05 tak, aby zaměstnanci končící v Bondy centru měli možnost tímto spojem odcestovat ze zaměstnání.

Na lince 72 byly kompletně zrušeny negativní značky, které omezovaly provoz v pracovních dnech.

Jízdní řády si může stáhnout jako aplikaci do mobilních telefonů. Návod na instalaci najdete ZDE. Stáhnout si můžete do svého mobilního telefonu buď přímo jednotlivé potřebné soubory, nebo pokud stahujete přes počítač, vhodné je stáhnout kompletní verzi. Pro stahování do mobilního telefonu ve většině případů stačí pouze soubor JAR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

10:28 Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

V rámci městských slavností čeká Děčín několik omezení. První z nich hned 17. 5., kdy půjde městem z…