Mladá Boleslav: Opravy komunikací pokračují na více místech

16.04.2020 17:00

S nástupem jara se naplno rozjely opravy komunikací na více místech v Mladé Boleslavi. V těchto dnech byla dokončena oprava povrchu kruhového objezdu na styku ulic Havlíčkova a 17. listopadu a auta zde již mohou projíždět.

Mladá Boleslav: Opravy komunikací pokračují na více místech
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Tato uzavírka tak skončila o 14 dní dříve, než bylo původně plánováno. Na přilehlé části Havíčkovy ulice se dokončuje vodorovné značení. Pracuje se na opravě v ulicích Viničná a Pražská brána. V Bezděčíně pokračují práce na hlavním průtahu touto příměstskou částí směrem k dálnici. V současné době tudy lze projet opatrně bez omezení, ale v květnu zde dojde opět k částečné uzavírce a později během léta i k uzavírce úplné.

V Palackého probíhá kompletní rekonstrukce, kde nejdříve přišly na řadu práce na inženýrských sítích a nyní již probíhá vlastní oprava povrchu komunikace i obrubníků a dalších částí uličního prostoru. Zde potrvají práce až do května.

V květnu by mělo dojít také na celoplošnou opravu komunkace v Jiráskově ulici před Modrou Hvězdou a k opravě povrchu komunikace na kruhovém objezdu na styku ulic Na Radouči a 17 listopadu (tedy u 9. ZS).

V současné době také probíhá oprava oplocení a chodníku u zadní části areálu 6. ZŠ v Dukelské ulici, která ale neomezuje dopravu. Kromě toto Správa komunkací povádí průběžně čištění uličních vpustí v souladu s harmonogramem čištění a výspravy výtluků v různých částech města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…