Mladá Boleslav: Opravy mezi Debří a Kosmonosy zkomplikují dopravu

10.07.2021 13:53

Nepříjemné dopravní problémy lze očekávat v létě na komunikaci I/38 mezi kruhovými křižovatkami v Debři a v Kosmonosích, kde ŘSD připravuje opravu komunikace. Stavební práce zde začnou 12. července a skončí až v první polovině října. Práce budou probíhat po etapách, které budou provázet částečné či úplné uzavírky v různých úsecích.

Mladá Boleslav: Opravy mezi Debří a Kosmonosy zkomplikují dopravu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Začátek opravy komunikace začíná napojením na okružní křižovatku silnice I/38 s ulicí Josefodolská a dále pokračuje východním směrem až k napojení na okružní křižovatku ulic Průmyslová x tř. Václava Klementa a Boleslavská. Celková délka řešeného úseku je přes dva kilometry. Stavba bude rozdělena do tří hlavních etap.

V první etapě od 12. 7. do 8. 9. bude na I/38 částečná uzavírka a úplné uzavírky se dotknou navazujících úseků ulic Ptácká, Josefodolská, Na Radouči a na Radoučské spojce.

Druhá etapa bude od 9. 9. do 10. 10. na I/38 bude částečná uzavírka a vjezd z ulic Havlíčkova a Duhová nebude možný.

Ve třetí etapě od 12. 7. do 27. 8. bude na I/38 úplná uzavírka ve směru od České Lípy na Kosmonosy, v opačném směru bude uzavírka částečná.

V první a třetí etapě bude objízdná trasa směr Praha - Jičín vedena po ulici Ptácká, Jaselská, tř. T. G. Masaryka, Jičínská a směr Liberec po ulici Havlíčkova, 17. listopadu, tř. V. Klementa.

V průběhu realizace akce bude provedeno zejména odfrézování stávajících asfaltových vrstev do požadované hloubky, případná sanace podkladních vrstev, osazení nových obrub a položení nových asfaltových vrstev. Následně proběhne úprava nezpevněných krajnic, odvodňovacích žlabů, osazení a úprava záchytného systému. Pročistí se odvodňovací příkopy a ozelení stavbou dotčené nezpevněné plochy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: Na setkání za hokejkou představíme návrh smyslové zahrady

22:05 Kopřivnice: Na setkání za hokejkou představíme návrh smyslové zahrady

Prostor za „hokejkou“ čekají velké změny, na místě asfaltové plochy poblíž sociálně terapeutických d…