Mladá Boleslav: Otužilci se opět na Štědrý den vrhli do chladné vody Jizery

24.12.2021 18:23 | Tisková zpráva

Desítky otužilců se na Štědrý den dopoledne ponořily v Podlázkách do chladné vody Jizery, která měla teplotu 0,9 stupně Celsia. Venkovní teplota se držela kolem nuly. Tuto tradici, která vznikla již před řadou let a udržuje se každý rok, opět sledovalo několik stovek diváků. V Mladé Boleslavi stále přibývá lidí, kteří se dokáží vytrhnout z pohodlnosti a věnují se otužilectví pravidelně.

Mladá Boleslav: Otužilci se opět na Štědrý den vrhli do chladné vody Jizery
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Radost z množství otužilců všech generací, kteří se účastní této akce i dalších otužileckých aktivit, vyjádřil i Jiří Škvrna, předseda 1. otužileckého klubu TJ Auto Škoda a nadšený propagátor otužování. Je přesvědčen, že s otužováním může každý, i když samozřejmě záleží na individuálních schopnostech a kondici každého jedince.

Mezi přihlížejícími dnešní otužilecké akci bylo možné vidět například i náměstky primátora Jiřího Boušku a Miroslavu Kašpárkovou.

Řada lidí se zde také mohla dozvědět, že pokud to vládní opatření umožní, budou se 15. ledna konat na Krásné louce v Mladé Boleslavi již 3. závody zimních plavců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Město získalo certifikát energetického managementu

16:09 Litoměřice: Město získalo certifikát energetického managementu

Město Litoměřice včetně jeho příspěvkových organizací úspěšně dokončilo proces zavedení energetickéh…