Mladá Boleslav: Práce u podchodu v Podlázkách se o dva týdny protáhnou

10.08.2019 20:27

V současné době měly vrcholit práce na nově upraveném průchodu pod železniční tratí v Podlázkách a na souvisejících úpravách okolí.

Mladá Boleslav: Práce u podchodu v Podlázkách se o dva týdny protáhnou
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Zatímco úprava vlastného průchodu pro chodce je prakticky hotová, je potřeba ještě vyřešit úpravu nájezdové plochy na opěru mostku přes Dalovický potok. Ta totiž v původním návrhu vyšla v příčném směru velmi šikmá (více něž 30 %) a byla na hraně bezpečnosti při provozu pohybu chodců. Projektant proto navrhl novou výškovou úpravu nájezdu. To dokončení celé stavby o něco prodlouží.

V souvislosti s novým návrhem se upravuje výškové a směrové podsunutí nájezdu na mostek. Tato komplikace prodlouží dokončení stavby cca o 14 dní. Předpoklad ukončení prací na mostku je do 23. srpna a cílem je, aby byl průchod v Podlázkách v provozu nejdéle do konce prázdnin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…