Mladá Boleslav: Prázdninové kulturní akce ovlivní dopravu u Krásné louky

19.07.2018 15:17

Na nadcházející prázdninové týdny se v Mladé Boleslavi chystá několik velkých kulturních akcí, které se uskuteční na Krásné louce u Jizery. Vzhledem k očekávanému velkému množství návštěvníků bude nutné přistoupit k regulaci dopravy v tomto místě.

Mladá Boleslav: Prázdninové kulturní akce ovlivní dopravu u Krásné louky
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Jde o úplnou uzavírku přístupové komunikace na Krásnou louku z Ptácké ulice (u firmy Neonlak a za železničním přejezdem), a to v dnech 28. července, 9. a 18. srpna a ještě 9. září, vždy v době od sedmé hodiny ranní až do půlnoci.

V sobotu 28. července bude Krásná louka hostit Den her, určený pro celou rodinu, 9. srpna se zde uskuteční koncert jugoslávského hudebníka a známého skladatele filmové hudby Gorana Bregoviće, 18 srpna bude následovat Countryden a konečně 8. září už oblíbená a tradiční pivní slavnost Septemberfest.

Dopravní problémy by nastat neměly, návštěvníci akce mohou využít dočasné parkoviště nedaleko provozovny Dřevoobchod Doležal, fungujícího po dobu rekonstrukce středu Ptácké ulice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.