Mladá Boleslav: Rally Bohemia 2019 omezí dopravu ve městě

02.07.2019 18:46

Oblíbená automobilová soutěž Rally Bohemia má před sebou šestačtyřicátý ročník, který se uskuteční 12. až 14. července. Kromě sportovních zážitků s sebou přinese také několik omezení v dopravě, souvisejících s rychlostními zkouškami i slavnostním ceremoniálem.

Mladá Boleslav: Rally Bohemia 2019 omezí dopravu ve městě
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Rychlostní zkouška Staroměstská se uskuteční 13. a 14. července, seznamovací jízda na této trati je ale v plánu už 11. července. To znamená, že v tento den od 21 do 23 hodin bude platit zastavení v celém prostoru rychlostní zkoušky, tedy po obou stranách komunikace v ulicích Regnerova, Bezděčínská, Vinecká, Pod Borkem, Štyrsova, Pražská, Na Šafranici, Viničná, Ve Skalici, Na Kozině, Pivovarská a Pivovarská parkoviště. Navíc v okolí křižovatky ulic Pražská, Regnerova a Štyrsova bude rychlost snížena na 30 kilometrů v hodině.

Během vlastní rychlostní zkoušky Staroměstská, tedy 13. července od 8 do 14 hodin a 14. července od 11 do 19 hodin, bude platit úplná uzavírka provozu na trase v ulicích Regnerova, Bezděčínská, Vinecká III/2591, Pod Borkem, Štyrsova, Pražská, Na Šafranici, Viničná, Ve Skalici, Na Kozině, Pivovarská + Pivovarská parkoviště, 9. května, Komenského náměstí, Na Karmeli, Vodkova a Bělská. Během této doby bude také platit zákaz zastavení v celém prostoru Staroměstského náměstí, v případě porušení zákazu budou vozidla odtažena.

Omezení se dotkne také parkoviště u Domu kultury, kde bude sídlo ředitelství akce. Od od 10. do 14. července bude celé parkoviště uzavřeno, navíc 10. července od 11:00 do 18:00 bude zákaz zastavení v ulici Dukelská a Šmilovského právě v prostoru před kulturním domem.

Poslední omezení se týká Masné ulice, kde bude v době od od 12. do 14. července úplná uzavírka provozu a také zákaz zastavení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …