Mladá Boleslav: U Havelského parku se připravuje místo pro Havlovu lavičku

20.09.2017 11:28

V blízkosti vstupu do Havelského parku v těchto dnech vzniká místo pro instalaci tzv. Havlovy lavičky, které jsou již v řadě českých i zahraničních měst. Slavnostní odhalení lavičky se chystá v pondělí 25. září v 10:30. Souběžně v této lokalitě ovšem pokračuje i výstavba chodníku a pokračování nové cyklostezky ve směru od třídy T. G. Masaryka k náměstí Míru.

Mladá Boleslav: U Havelského parku se připravuje místo pro Havlovu lavičku
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Správa komunikací tak pokračuje v budování chodníku a cyklostezky, která pokračuje na druhou stranu po třídě T. G. Masaryka až k náměstí Republiky. Nyní práce pokračují k náměstí Míru k taneční škole.

Zde by stezka měla pokračovat k infocentru a do budoucna se rozvětvit a po přechodu zamířit přes komunikaci dále směrem ke Sboru českých bratří. Do budoucna bude ovšem potřeba i vyřešit nevyhovující přechod pro chodce v této lokalitě, který dnes začíná ve vjezdu na parkoviště.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…