Mladá Boleslav: U finančního úřadu vznikne provizorní parkovací plocha

12.04.2018 16:51

Na nevyužívané zpevněné ploše v blízkosti finančního úřadu vznikne provizorní parkovací plocha s kapacitou až 80 parkovacích míst. "Práce na úpravě plochy, které v těchto dnech zahájila Správa komunikací, by měly skončit koncem příštího týdne," řekl radní a jednatel Compagu Miloslav Neuman, který si přijel ve čtvrtek situaci zkontrolovat spolu s náměstkem primátora Jiřím Bouškou.

Mladá Boleslav: U finančního úřadu vznikne provizorní parkovací plocha
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Upravená plocha bude sloužit pro parkování návštěvníků finančního úřadu i okolních bytových domů. Bude ze sloužit do té doby, dokud vedení města nerozhodne, jak tento pozemek do budoucna využít. V těchto místech býval za minulého režimu nástupní prostor pro sovětské vojáky ze zdejší posádky. Léta je již ovšem tento prostor bez využití.

Lepší podmínky pro parkování také Správa komunikací vytvořila v předchozích týdnech zpevněním a úpravou plochy ve vnitrobloku mezi ulicemi Janáčkova a Novákova.

S nástupem jara se také naplno rozjely práce na úpravách chodníků. Jsou to jednak drobnější opravy na základě podnětů komise při jarním čištění, jednak se dokončují i některé práce z loňského roku. Mezi ně patří oprava chodníku ve Šmilovského ulici mezi ulicemi Husova a Blahoslavova. Dokončují se dílčí práce také například v lokalitě Sahara, opravy chodníků ve větším měřítku pokračují i například v Dubcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…