Mladá Boleslav investuje do dětských hřišť a sportovišť

16.09.2017 16:00

Řada hřišť a sportovišť ve městě prochází v poslední době úpravami a revitalizacemi, a vznikají i nová místa, kde si děti mohou hrát. O prázdninách vznikl velký herní prvek - dřevěná loď - na Radouči, výměnou herních prvků prošlo hřiště na Výstavišti a aktuálně probíhá rozšíření a proměna hřiště nedaleko kulturního domu.

Mladá Boleslav investuje do dětských hřišť a sportovišť
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Hřiště u Domu kultury by mělo být hotovo zhruba do poloviny října, čeká se tu na velký herní prvek, který dosud v Boleslavi není. "Bude to obří skluzavka a na její výrobu teprve čekáme," uvedl náměstek primátora Jiří Bouška.

Víceúčelové hřiště se vybuduje také na Sahaře, a to na žádost zdejších obyvatel. "Jedná se o rekonstrukci asfaltové plochy, která má rozměr zhruba 30 na 15 metrů. Položíme sem polyuretanový povrch, vyspravena bude i tenisová zeď, na níž bude umístěn koš na basketbal," upřesnil náměstek Bouška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…