Mladou Boleslav bude letos zdobit smrk z Plužné, dorazí v pondělí

22.11.2017 6:33

Na mladoboleslavském Staroměstském náměstí bude o letošním adventu stát 15 metrů vysoký smrk. S hledáním vhodného vánočního stromku začala Mladá Boleslav už o letních prázdninách, a vybrán byl strom, který nabídla obec Plužná.

Mladou Boleslav bude letos zdobit smrk z Plužné, dorazí v pondělí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Strom by měl na Staroměstské náměstí dorazit v pondělí 27. listopadu někdy v průběhu odpoledne," prozradil primátor města Raduan Nwelati. Oficiální rozsvícení vánočního stromu, které je jednou z nejnavštěvovanějších akcí ve městě, se pak uskuteční 3. prosince v 17 hodin. Chybět samozřejmě nebude ani doprovodný kulturní program, tentokrát například vystoupí zpěvák Pavel Vítek.

Po celý advent bude na Staroměstském náměstí návštěvníkům k dispozici stánek s občerstvením, a ani letos zde nebude chybět betlém.

Největší novinou však letos budou večerní adventní trhy, které se budou konat od 1. do 23. prosince v parku Výstaviště, denně od 16 do 21 hodin. Tady budou umístěny nejen prodejní stánky s obvyklým vánočním sortimentem (včetně nabídky výrobků klientů sociálních služeb, od DPS až po Centrum 83), ale také různé atrakce pro návštěvníky včetně 30 metrů vysokého řetízkového kolotoče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blansko: Město vybralo zhotovitele nového krytého bazénu

16:14 Blansko: Město vybralo zhotovitele nového krytého bazénu

Blanenští radní schválili největší zakázku v historii města. Vybrali zhotovitele, který zbourá stáva…