Mnichovo Hradiště: 1. Příměstský tábor Muzea města Mnichova Hradiště

26.03.2018 11:30

Hry, výlety a poznávání historie a přírodního bohatství našeho města a jeho blízkého okolí formou dobrodružné celotáborové hry – nabízí historicky první příměstský tábor městského muzea v termínu 30. 7. – 3. 8. 2018 pro děti od 7 od 12 let!

Mnichovo Hradiště: 1. Příměstský tábor Muzea města Mnichova Hradiště
Foto: Wikipedia, autor ŠJů
Popisek: Mnichovo Hradiště. Ulice 1. máje, kostel sv. Jakuba.

Těšit se můžete na týden plný her, poznávání, tvoření, zpěvu a turistických zážitků. Od pondělí do pátku se společně na cestu za hradišťskou minulostí vydáme od 8:00 do 16:00 hod. Čekají nás dva výlety, první na sopku se zříceninou zámku Zásadka v jejím úpatí, při druhém navštívíme hrad Valečov se skalními byty v podhradí. Prožijeme den pohledem našich prababiček, při kterém si i společně uvaříme. V dalších dnech se budeme věnovat našemu městu, jeho památkám a přírodním zajímavostem, zázemím nám bude zahrada a prostory mnichovohradišťské fary. Naše putování zakončíme páteční speciální prohlídkou zámku s princeznou, následně tvořením v prostorách městského muzea v duchu pověstí Mnichovohradišťska.

Obědy na každý den zajištěny, třikrát v restauraci, jednou si společně uvaříme a ugrilujeme, jednou to vyřešíme v trampském stylu.

Cena: 1400,-Kč / dítě, minimální počet účastníků je 10, maximální pak 20.

Zájem o příměstský tábor prosím potvrďte na základě vyplnění přihlášky ZDE - a následně jejím zasláním na: muzeum@mnhradiste.cz, případně poštou či osobně na adresu městského muzea, nejpozději do 15. dubna 2018, telefonické dotazy rádi zodpovíme každý všední den na tel.č. 326 771 001.

Těšíme se na viděnou a společné zážitky!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…