Most se opět zapojí do úklidové akce

24.02.2018 20:10

Město Most se letos opět připojí k dobrovolnické akci Ukliďme svět/Ukliďme Česko, jejímž cílem je uklidit nepořádek a nelegálně vzniklé černé skládky.

Most se opět zapojí do úklidové akce
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Do mezinárodní kampaně Ukliďme svět se každoročně zapojuje přes 35 milionů lidí z více než 130 zemí světa. Česká republika se k této kampani připojila akcí Ukliďme Česko, jejíž první ročník se konal v r. 2014. V Mostě letos proběhne již třetí ročník akce Ukliďme Most, jenž navazuje na úspěšné předchozí ročníky. V loňském roce se zapojilo na 550 dobrovolníků z řad občanů Mostu, místních skautů i žáků základních škol, kteří společně s rodiči a učiteli uklízeli areály a okolí škol. Vysbíráno bylo celkem 3730 kg odpadu. Věříme, že i letos se najde spousta dobrovolníků, kteří budou ochotni ve svém volném čase přiložit ruku k dílu a pomoci vylepšit vzhled města, ve kterém žijí.

Akce se uskuteční v sobotu 7. 4. 2018, sraz účastníků je v 9:00 hodin, uklízet se bude max. do 12:00 hodin. Místa úklidu jsou Ressl, Hněvín a Benedikt.

Dobrovolníci se mohou hlásit na této webové stránce ZDE, ale mohou přijít i bez předchozího přihlášení.

Více informací o kampani ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…