Most u nemocnice v Mostě projde částečnou havarijní opravou

09.03.2015 15:16

Částečná havarijní oprava čeká v letošním roce most u nemocnice v ulici J. E. Purkyně. Týkat se však bude pouze mostního závěru č. 1, kde je situace nejzávažnější. Generální oprava mostu totiž bude časově, technicky i finančně náročná a bude jí předcházet důkladné zpracování projektové dokumentace. Zásadním podkladem pro tuto projektovou dokumentaci bude diagnostický průzkum, který ukáže nutný rozsah stavebních prací.

Most u nemocnice v Mostě projde částečnou havarijní opravou
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

„O zpracování tohoto diagnostického průzkumu jsme požádali společnost Pontex, s níž město dlouhodobě spolupracuje a která je detailně seznámena se situací. Diagnostika by měla být dokončena do deseti týdnů od potvrzení objednávky a vyžádá si náklady ve výši 177 507 Kč s DPH,“ informoval Michal Klihavec z odboru investic a komunálního hospodářství mosteckého magistrátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-most.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…