Na 40 dobrovolníků uklízelo veřejná prostranství v Jičíně

09.04.2018 13:01

V sobotu 7. dubna se Jičín zúčastnil akce Ukliďme svět, ukliďme Česko. K akci se může hrdě hlásit, protože jičínská prostranství uklízelo na 40 dobrovolníků, kteří se zrekrutovali nejen z řad města, ale i veřejnosti.

Na 40 dobrovolníků uklízelo veřejná prostranství v Jičíně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Dobrovolníci se sešli v několika lokalitách. Největší skupiny se vytvořily u Centra přírodních věd - Hvězdárny Jičín a u Valdštejnské lodžie, kde akci podpořila obecně prospěšná společnost Tamjdem a posílil ji také osadní výbor Sedličky. Zájemci se sešli také na novém městě u prodejny Maxihit, odkud pod vedením Ing. Elišky Letkové vyrazili vysmýčit prostranství u Cidliny. Do týmu u rybníku Šibeňák, který vedla Ing. Jana Mušková z odboru životního prostředí, se začlenil i starosta JUDr. Jan Malý a místostarosta Ing. Jan Jiřička. Společně s dobrovolníky očistili místní zelené plochy a břehy Hádku a Šibeňáku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…