Náchod: Ulice Rybářská v novém

09.12.2015 14:28

Konec roku je vždy ve znamení dokončení celé řady investičních akcí. Mezi jednu z největších oprav místních komunikací patřila v letošním roce ulice Rybářská, která prošla kompletní rekonstrukcí.

Náchod: Ulice Rybářská v novém
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Na žádost občanů byly opraveny i boční ulice, které měly doposud povrch zpevněný pouze štěrkem. Nezbytné bylo provedení samostatné dešťové kanalizace, vybudování nových chodníků a veřejného osvětlení.

"Současně s touto komunikací byla opravena i komunikace v ulici Slunečné. Po rekonstrukci ulice Vodárenské, která byla opravena v loňském roce, tak byly završeny a dokončeny opravy prakticky všech místních komunikací v této lokalitě", uvedl starosta Jan Birke. 

Opravy provedla firma SOVIS CZ, a. s., Hradec Králové a z městského rozpočtu si vyžádaly částku ve výš 10 milionů korun. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…