Nový Bor: Rozhodněte v anketě o velkých investicích

05.07.2019 8:38

Obyvatelé Nového Boru mají šanci ovlivnit budoucí podobu města, a jakým směrem se má v příštích letech ubírat. Svůj názor mohou vyjádřit prostřednictvím prázdninové ankety, která představuje sedm velkých investičních akcí: venkovní víceúčelový bazén, dopravní terminál, venkovní kluziště, revitalizaci hlavní třídy T.G.M. a Tyršova náměstí, krytý bazén a generální rekonstrukci městského kina.

Nový Bor: Rozhodněte v anketě o velkých investicích
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

„Někdo tomu říká participativní rozpočet, ale toto jsou akce za desítky milionů korun a my u nich nechceme tvořit drahé projekty do šuplíku. Lidé si mohou sami určit, které z nich považují za zásadní,“ říká starosta Nového Boru Jaromír Dvořák.

Anketa poběží od 1. července do 30. srpna 2019. Lidé v ní určí pořadí projektů jednoduchým „oznámkováním“ od 1 do 7, kdy jednička patří akci, kterou považují za nejlepší, nejzajímavější. Anketní lístky jsou k dispozici v prázdninovém Novoborském měsíčníku, Turistickém informačním centru, kinokavárně v městském kině a na podatelně městského úřadu na náměstí Míru. Na poslední tři jmenovaná místa lze také vyplněné lístky vracet. Hlasovat lze rovněž elektronicky ZDE.

„Podle výsledků ankety pak budeme zvolené investice realizovat v závislosti na rozpočtu a rozhodnutí zastupitelů města,“ doplnil Jaromír Dvořák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…