Nový domov v Karviné dostal prestižní cenu za kvalitní péči

31.10.2014 6:31

Bydlím jako v dobrém hotelu, tak mohou o kvalitě svého ubytování a poskytovaných služeb mluvit klienti Nového domova v Karviné. Toto zařízení, které je příspěvkovou organizací Moravskoslezského kraje, totiž získalo prestižní ocenění v soutěži o nejlepšího poskytovatele sociálních služeb v České republice.

Nový domov v Karviné dostal prestižní cenu za kvalitní péči
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Cena kvality v sociální péči v kategorii Poskytovatelé služeb pro seniory byla udělena Novému domovu v Senátu Parlamentu České republiky. V sociálním sektoru České republiky jde o jedno z nevýznamnějších ocenění.

Cenu kvality za příspěvkovou organizaci Nový domov převzala jeho ředitelka Eva Cholewová. „Tímto oceněním jsme velice potěšeni a velmi si ho vážíme. Cena kvality v sociální péči je pro nás zavazující, neboť stávající kvalitu služeb musíme nejenom udržet, ale i zvyšovat. Chtěla bych proto poděkovat všem, kteří nás podporují, našim uživatelům, jejich rodinám a blízkým, a rovněž i našemu zřizovateli, kterým je Moravskoslezský kraj. Mé upřímné poděkování však patří především zaměstnancům Nového domova, protože obdržení Ceny kvality je mimo jiné morální ocenění za jejich nelehkou práci. Bez jejich nadšení a obětavé práce bychom tohoto nádherného ocenění nikdy nedosáhli,“ poděkovala ředitelka Nového domova v Karviné Eva Cholewová.

Součástí soutěže je i Cena sympatie pro pracovníky sociálních služeb, kteří dokazují oddanost této náročné profesi svojí laskavostí, kreativitou a vtipem. I tato cena v letošním roce putovala do Nového domova a byla udělena vedoucímu pro kvalitu a sociální práci Rostislavu Mrlinovi.

Cena kvality v sociální péči je udělována v rámci soutěže, jejímž vyhlašovatelem je časopis Ošetřovatelská péče. Soutěž je zařazena do národního programu na podporu kvality. Hodnocení je dvoukolové, vybírá se ze stovky nominovaných. V Moravskoslezském kraji jde o druhou oceněnou příspěvkovou organizaci kraje.  Organizace Domov Odry získala Cenu kvality v letech 2008 a 2012.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka 2024 aneb Společně do Malé Vídně

22:05 Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka 2024 aneb Společně do Malé Vídně

Tradiční Slavnosti města Šumperka budou mít v letošním roce nové pojetí! Během čtyř dnů ožije slavno…