Olomouc: Díky Plesu na Flóře můžete podpořit klienty se zrakovým postižením

16.01.2018 13:48

Plesová sezóna v Olomouci má tradici a je možnost si vybrat hned z několika tematických společenských událostí. Pokud však některá z akcí navíc podpoří charitativní organizaci v tomto kraji, je to vždy přidaná hodnota a účast na tomto plese tak o to víc těší.

Olomouc: Díky Plesu na Flóře můžete podpořit klienty se zrakovým postižením
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

V rámci nového PLESU na Floře, který se bude konat 9. 2. 2018, bude TyfloCentrum Olomouc charitativním partnerem této akce. Výtěžek z tomboly poputuje na zakoupení speciální laserové pistole, PC na zvukovou střelbu, která u nás pravidelně probíhá.

TyfloCentrum Olomouc, o.p.s., se regionálně stará o osoby se zrakovým postižením. Napomáhá v jejich rozvoji, uplatnění na trhu práce či zaměstnávání. Současně i poskytuje volnočasové aktivity.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…