Olomouc: Městský bál ozdobí začátek plesové sezóny

10.12.2019 17:31

Olomouckou plesovou sezonu v roce 2020 opět zahájí Městský bál. Jeho XXI. ročník, který se v sobotu 11. ledna od 20 hodin uskuteční v Pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc, bude tentokrát v česko-slovenských barvách. O hudební produkci a melodie k tanci se postará Boom band Jiřího Dvořáka a zpěváci Miro Žbirka a Monika Absolonová.

Olomouc: Městský bál ozdobí začátek plesové sezóny
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„Plesovou sezónu zahájíme s naším partnerským městem Bratislavou – Staré Mesto. Městský bál totiž odstartuje spolupráci našich partnerských měst ze zemí Visegrádské skupiny, kterou v nadcházejících letech plánujeme. Rok 2020 se ponese v duchu spolupráce se Slovenskem,“ uvedl primátor Miroslav Žbánek. „Chceme tak dát najevo, že Olomouc je v samém centru pomyslné Středoevropské stezky, spojující Vídeň, Budapešť, Bratislavu a Krakov,“ doplňuje primátor s tím, že následovat bude rok česko-maďarský, česko-polský a konečně i česko-rakouský.

Speciálními hosty Městského bálu budou Miroslav Žbirka, jeden z nejúspěšnějších slovenských interpretů, zpěvačka Monika Absolonová a další umělci. Večerem bude provázet dvojice Soňa Šuláková a Miro Noga. XXI. Městský bál město už tradičně připravuje ve spolupráci s organizačním partnerem, společností Výstaviště Flora Olomouc.

Vstupenky budou v předprodeji od 11. prosince. Zakoupit je bude možné v Informačním centru Olomouc v podloubí radnice na Horním náměstí. Cena vstupenky je 690 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…