Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

15.05.2024 19:27 | Tisková zpráva

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopadu. Práce, které stavební firma zahájí 20. května, budou řešit splaškovou kanalizaci, dešťovou kanalizaci, hospodaření s dešťovými vodami, rekonstrukci komunikace, chodníků i veřejného osvětlení. Jde o pilotní projekt modrozelené infrastruktury.

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Kompletní uzavírka rekonstruovaného úseku potrvá do 27. října. Dopravní obsluze bude vjezd povolen, parkování zde však po dobu rekonstrukce nebude možné.

Realizace projektu Šantova – rekonstrukce kanalizace a komunikace je spolufinancována Evropskou unií v rámci Národního plánu obnovy ve výši 7,5 milionů korun. Celkové realizační náklady jsou přes 17,3 milionu korun.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

22:28 Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

Hřiště bude doplněno o venkovní workout, vrh koulí, skok do výšky a dálky, basketbalové koše a sklad…