Olomouc: Tramvaje se vrací do obvyklého provozu, výluky končí

16.11.2022 13:55 | Tisková zpráva

Po řadě uzavírek a omezení se cestující v Olomouci dočkají obnovení kompletního tramvajového provozu. Výluky končí a do běžného režimu se tramvaje vrací od čtvrtku 17. listopadu.

Olomouc: Tramvaje se vrací do obvyklého provozu, výluky končí
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„Ve středu 16. listopadu dokončí stavební firma napojování kolejí do nově budované haly pro odstavy tramvají v Jeremenkově ulici. Tramvaje tak budou moci zase zajíždět na zastávku Hlavní nádraží, na točnu Fibichova a linka č. 4 bude obsluhovat trať do Pavloviček,“ oznámila mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Anna Sýroková.

Od čtvrtka 17. listopadu tak bude obnoven provoz tramvajových linek č. 1, 2, 4, 6 a 7 vedených bez omezení ve svých původních trasách. Na své původní trasy navíc rozšířené o nově vybudované zastávky Zikova, Rožňavská a U Kapličky se vrací také tramvaje č. 3 a 5. Linku U už dopravní podnik nebude provozovat a bude ji případně vypravovat pouze jako výlukovou.

„Nově vydané jízdní řády budou vyvěšeny na jednotlivých označnících a k dispozici budou i na prodejnách dopravního podniku,“ doplnila mluvčí Sýkorová.

Cestující je už nyní najdou na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…