Orlová: Město nabízí orlovským dětem ozdravné pobyty

03.12.2019 6:32

Má vaše dítě astma, dermorespirační syndrom, časté infekty horních cest dýchacích, obezitu, skoliózu, nemoci svalové a kosterní soustavy? Pakliže ano, neváhejte a využijte naší nabídky.

Orlová: Město nabízí orlovským dětem ozdravné pobyty
Foto: wikipedia
Popisek: Orlová

Město Orlová ve spolupráci s Moravskoslezským sanatoriem v Metylovicích připravilo pro vaše děti léčebné pobyty. Děti si tam zacvičí pod dohledem fyzioterapeutů, navštíví bazén, Whirlpool, solnou jeskyni, saunu, denně inhalují Vincentku. Ve volném čase podnikají výlety do přírody.

Termín pro orlovské děti je od 29. února do 28. března 2020. Určitě vás zajímá, jak je to s úhradou. Léčba dětí je zcela hrazena z veřejného zdravotního pojištění. Do šesti let je možný pobyt dítěte s doprovodem, lze se i vystřídat. Hradí se pouze poplatek 50 Kč/den dohromady pro dítě a doprovod. V ceně jsou kulturní akce, spotřební zboží, wi-fi a televize. Dopravu organizuje hromadně a současně hradí město Orlová.

V případě dětí do šesti let, se musíte nahlásit Ing. Sniegoňové na odboru městských financí a školství Městského úřadu Orlová, tel.č.: 596 581 314, a to nejpozději do 3. února 2020. Následně navštívit co nejdříve dětského lékaře, zda je vaše dítě indikováno k danému pobytu a k vystavení návrhu do zmíněné léčebny. Vypsaný návrh podáte co nejdříve na příslušnou zdravotní pojišťovnu ke schválení. Pobyt si rodiče dětí do šesti let zarezervují na tel.č.: 731 504 473 u p. Malinové, e-mail: vlasta.malinova

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…