Ostrava: Boží mlýny – hodně spolehlivá firma…

25.10.2017 7:35

Vernisáž výstavy nekonvenční autorky Mileny Kantorové s názvem Boží mlýny – hodně spolehlivá firma zahájí ve čtvrtek 26. října v 16.30 hodin v interiéru výstavních prostor kavárny Warewa uznávaný znalec a propagátor východní filozofie a terapeut celostní medicíny Andrew A. Urbiš.

Ostrava: Boží mlýny – hodně spolehlivá firma…
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Přijďte i vy nahlédnout do světa fantazie, kde se snoubí vtip, sny a realita… Stěžejní v tvorbě ostravské rodačky Mileny Kantorové zůstávají mnohovrstevnaté velkoplošné ilustrace, z nichž některé zde budou k vidění. Tentokrát však návštěvníky autorka obrazů vtáhne kromě jiného i do svého vlastního světa, který překvapí svojí neotřelou osobitostí.

„Nedílnou součástí vernisáže bude hudební vystoupení muzikanta a písničkáře Václava Fajfra, Ostravana tělem i duší, který svojí heligonkou evokuje rozvernost pojetí písní a v symbióze doplní tentokrát nevážná témata a vtipnost olejomaleb autorky,“ řekla kurátorka výstavy Silvie Lišková.

Spojení Mileny Kantorové s českou folkovou a bluesovou scénou není v současnosti náhodné. Mezi jejími obrazy nebude na této vernisáži chybět ani olejomalba pojmenovaná Papírové loďky, která posloužila jako základ designu pro obal CD Žiju v papírové loďce známého písničkáře a kytaristy Mikeho Fojtíka. Ten slavnostní křest zmíněného CD chystá už 13. prosince v ostravském klubu Parník.

Výstava Mileny Kantorové bude v kavárně Warewa v Puchmajerově ulici v centru Ostravy přístupná veřejnosti denně od 9 do 19 hodin až do února příštího roku. Více ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …