Ostrava: Dárkem pod stromeček může být i adopce zvířete v zoo

17.12.2011 6:30

Zoologická zahrada Ostrava nabízí svým příznivcům originální vánoční dárky pod stromeček. Jedním z nich je symbolická adopce zvířete, která udělá radost nejen obdarovaným, ale také malé sloní samičce Rashmi, tygřici Maje a jejím dvěma klukům, pandě Namche, medvědu Maxovi nebo jinému z mnoha obyvatel ostravské zoo podle toho, koho si dárce vybere.

Ostrava: Dárkem pod stromeček může být i adopce zvířete v zoo
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Adopcí je možno přispět na chov zvířete - na krmení nebo třeba na zlepšení životních podmínek. Adoptovat je možno jakékoliv zvíře již od částky 500 Kč na rok. Obdarovaný od zoo získá děkovný list a obrázek „svého“ zvířete. Zajímá-li někoho z vašich blízkých starších 18 let práce v zoologické zahradě, můžete mu jiným druhem dárku umožnit, aby se na jeden den stal ošetřovatelem v ostravské zoo. Obdarovaný si může v období od března do října vybrat ze dvou skupin zvířat, v jejichž pavilonu stráví den a dozví se vše nejen o krmení a úklidu. Jednou skupinou jsou velké šelmy (tygři, lvi a levharti) a druhou afričtí kopytníci (antilopy, zebry a žirafy).   

Dalším netradičním dárkem je možnost nahlédnout do zákulisí zoo, kam nemají návštěvníci běžně přístup, a blízké setkání se zvířaty. Obdarovaný se bude moci podívat, jak vypadá zákulisí pavilonu afrických zvířat, kde mimo jiné pohlédne zpříma do očí žirafám, nebo zákulisí pavilonu slonů, kde se bude moci setkat se sloní babičkou Suseelou či s Rashmi a její mámou Johti. 

Posledním tipem na dárek je první kalendář naší slavné modelky Rashmi. Věříme, že fotky její dokonalé figury budou obdarovanému dělat radost po celý příští rok od ledna až do prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

16:31 Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

Od roku 2009 s daní z nemovitých věcí městské zastupitelstvo nehýbalo. K částečnému navýšení se odho…