Ostrava: Konference o výuce soudobých dějin v prostorách radnice

09.12.2011 17:59

Druhým dnem v pokračuje v sále Zastupitelstva města Ostravy čtvrtý ročník konference s názvem "I mlčení je lež" o výuce soudobých dějin.

Ostrava: Konference o výuce soudobých dějin v prostorách radnice
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Pořádá ji Občanské sdružení PANT ve spolupráci s Národním institutem pro další vzdělávání. Akce je určena učitelům dějepisu různých typů škol, jejich ředitelům a samozřejmě i studentům.

Letošní ročník je rozdělen do dvou samostatných částí. První den byl věnován mezinárodní a partnerské spolupráce škol zemí Visegrádu (Slovensko, Polsko, Maďarsko a Česko). Druhý patří moderovanému diskuznímu panelu a je věnován problematice moderní výuky dějepisu, spolupráci škol a historickým institucím. Akci druhého dne konference zahájila vedoucí oddělení školství, sportu a volnočasových aktivit Magistrátu města Ostravy Marta Szücsová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…