Ostrava: Prázdninová fotosoutěž ze sedla jízdního kola stále běží

02.08.2012 9:50 | Zprávy

Aktiv BESIP, pracovní skupina při odboru dopravy Magistrátu města Ostravy na letní prázdniny vyhlásila fotografickou soutěž s názvem "Bezpečně na kole po divuplné Ostravě" o sportovní videokameru a další věcné odměny.

Ostrava: Prázdninová fotosoutěž ze sedla jízdního kola stále běží
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Cílem soutěže, která je nyní ve své polovině, je ukázat krásy či zajímavosti na území Ostravy a správně přičleněných obcích prostřednictvím bezpečné dopravy na jízdním kole.

Soutěž byla vyhlášena k 1. červenci a potrvá do 31. srpna 2012. V první soutěžní kategorii by se na fotografiích měla objevovat krásná či zajímavá místa z Ostravy nebo z území správně přičleněných obcí v kompozici se správně vybaveným jízdním kolem. V druhé kategorii jsou soutěžící vyzváni k nafocení zajímavé (pozitivní či negativní), humorné situace z cyklistické stezky, vyhrazeného jízdního pruhu pro cyklisty, přejezdu pro cyklisty na území Ostravy či správně  přičleněné obce. Fantazii se meze nekladou a tak fotografovanou scénu lze při dodržení pravidel bezpečnosti v silničním provozu možno i uměle vytvořit. Úplné znění pravidel soutěže včetně technických požadavků najdou zájemci na stránkách Aktivu BESIP.

Pět nejlepších fotografií v každé kategorií vybere tříčlenná porota a soutěžící obdrží např. sportovní kameru nebo digitální fotoaparát. Zvláštní cenu si také odnesou autoři fotografie, kterou v každé kategorii vybere veřejnost svými hlasy na facebookových stránkách Aktivu BESIP, kde fotografie budou postupně uveřejňovány. Ceny soutěžícím předá v září v rámci Týdne mobility náměstek primátora pro oblast dopravy.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Green Deal

Dobrý den, obracím se na vás jako na zastánce tohoto paktu nebo co to je. Můžete mi říci, kde třeba většina z nás má brát peníze na auta bez spalovacích motorů? Neměla by tedy minimálně EU lidem na nová auta nějak přispět? Myslíte si, že si je lidé u nás, kteří vydělávají kolem 20 tisíc měsíčně moho...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Zastupitelé schválili název a zřizovací listinu nové kulturní organizace

13:37 Olomouc: Zastupitelé schválili název a zřizovací listinu nové kulturní organizace

Zastupitelstvo města Olomouce dnes schválilo sloučení příspěvkových organizací Moravská filharmonie …