Otevření krytého bazénu E. Rošického v Jihlavě

07.08.2013 15:50

Služby města Jihlavy, které provozují krytý bazén E. Rošického v Jihlavě, oznamují, že po pravidelné technologické odstávky bude od 10. 8. 2013 bazén opět v provozu.

Otevření krytého bazénu E. Rošického v Jihlavě
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

V době odstávky došlo k vyčištění bazénové vany a akumulační jímky. Provedla se komplexní údržba, drobné opravy bazénové technologie, vzduchotechniky, kotelny a přípravy teplé užitkové vody. Mimo tyto práce došlo k výmalbě bazénové haly, šaten, sprch, schodiště, fitcentra, chodeb a kavárny.

Vyměnili jsme čistící rošt u vchodu do budovy, opravili přelivové žlábky velkého i malého bazénu. Dále jsme upravili dámské sprchy pro potřebu imobilních návštěvníků a došlo také na opravu technologie kuželny. Opravila se podlaha a položila nová speciální guma a zátěžový koberec do fitcentra.

Celkové náklady na tyto práce jsou vyčísleny zhruba na 550 000 korun. Všechny tyto výměny a opravy byly naplánovány s odborem správy realit a uvedená částka bude hrazena z rozpočtu vlastníka objektu, kterým je Statutární město Jihlava.

Bazén bude tedy otevřen v sobotu od 10. 8. 2013  takzvaným „Letním provozem“. Veřejnost bude mít možnost navštívit bazén denně od 10:00 do 18:00 hodin. Otevírací doba bude takhle nastavena až do 31. 8. 2013 . Po otevření bazénu E. Rošického, budou k dispozici pro návštěvníky také venkovní travnaté plochy určené ke slunění. Veřejnost má  přes celé letní prázdniny k dispozici samozřejmě krytou i venkovní část Vodního ráje v Jihlavě.

Do 31.8 2013 bude nadále na bazéně E. Rošického mimo provoz sauna!

Vstupné na 1 hodinu pro veřejnost na bazén E.Rošického:

děti do 6 let – zdarma

děti od 6 do 15 let, senioři – 30,-Kč

dospělí – 45,-Kč

celodenní vstupné pro dospělé  – 50,-Kč

celodenní vstupné pro děti od 6 do 15 let, senioři – 40,-Kč

Tobogán je v ceně vstupného! Permanentky neplatí!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…