Otrokovice: Lampionový průvod má novou trasu, ohňostroj zůstává

14.11.2022 21:49 | Tisková zpráva

Jako pochodující světýlka. Přesně tak vypadají děti, které se s rozsvícenými lampiony vydávají spolu s rodiči na trasu tradičního průvodu. Na jeho konci před Otrokovickou BESEDOU je čeká nejen připravený kulturní program, ale především ohňostroj, který rozzáří večerní oblohu.

Otrokovice: Lampionový průvod má novou trasu, ohňostroj zůstává
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Jako každý rok se akce uskuteční se 16. listopadu, v předvečer státního svátku Dne boje za svobodu a demokracii. V letošním roce ale mohou účastníci těšit na změnu. Tou je nová trasa vytyčená pro lampionový průvod. „Od 16 hodin se rodiče s dětmi mohou scházet u dětského dopravního hřiště na Trávníkách, kde se budou postupně řadit do průvodu. Ten vyrazí v 16.15 hodin. Trasa průvodu vede podél řeky Dřevnice až k lávce a následně přes lávku do prostoru na náměstí,“ uvedla Alena Velecká, dramaturgyně Otrokovické BESEDY, která je spolu s městem Otrokovice a DDM Sluníčko Otrokovice pořadatelem akce.

lampion

Na pódiu před Otrokovickou BESEDOU pak vystoupí kapela COUNTRIO. Před Modlitbou Marty Kubišové, kterou zazpívá Magda Malaníková s klavírním doprovodem Mirky Soukalové, vzpomene na události 17. listopadu starostka města Otrokovice Hana Večerková. Pak už oblohu za doprovodu hudby rozzáří ohňostroj.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …