Otrokovice: V ulici Hložkova začala rekonstrukce chodníku

04.07.2021 18:01

V centru města Otrokovice na sídlišti Střed právě začaly práce na rekonstrukci chodníku. Po celou dobu prací bude ulice Hložkova průjezdná, ale obyvatelé i řidiči musí počítat s drobným dopravním omezením.

Otrokovice: V ulici Hložkova začala rekonstrukce chodníku
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Chodník tvoří spojnici pro pěší mezi ulicemi Na Uličce a Smetanova a bezprostředně sousedí s kolmými parkovacími stáními, která jsou součástí místí komunikace na ulici Hložkova.

Tato parkovací místa nebudou moci řidiči z důvodu rekonstrukce přibližně dva týdny využívat. Dopravní omezení bude spočívat rovněž v omezení rychlosti.

„Důvodem opravy je havarijní stav chodníku. Litý asfalt je výrazně narušen a poškozen i řadou stavebních zásahů, jako jsou přípojky, přeložky apod. Chybí vodící linie pro nevidomé a nejsou řádně vyřešeny bezbariérové přístupy na komunikaci,“ uvedl Erik Štábl z odboru rozvoje města.

Po novém chodníku se obyvatelé projdou nejpozději začátkem září. Finanční prostředky na opravu jsou vyčleněny z rozpočtu města letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…