Otrokovice: V ulici Hložkova začala rekonstrukce chodníku

04.07.2021 18:01

V centru města Otrokovice na sídlišti Střed právě začaly práce na rekonstrukci chodníku. Po celou dobu prací bude ulice Hložkova průjezdná, ale obyvatelé i řidiči musí počítat s drobným dopravním omezením.

Otrokovice: V ulici Hložkova začala rekonstrukce chodníku
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Chodník tvoří spojnici pro pěší mezi ulicemi Na Uličce a Smetanova a bezprostředně sousedí s kolmými parkovacími stáními, která jsou součástí místí komunikace na ulici Hložkova.

Tato parkovací místa nebudou moci řidiči z důvodu rekonstrukce přibližně dva týdny využívat. Dopravní omezení bude spočívat rovněž v omezení rychlosti.

„Důvodem opravy je havarijní stav chodníku. Litý asfalt je výrazně narušen a poškozen i řadou stavebních zásahů, jako jsou přípojky, přeložky apod. Chybí vodící linie pro nevidomé a nejsou řádně vyřešeny bezbariérové přístupy na komunikaci,“ uvedl Erik Štábl z odboru rozvoje města.

Po novém chodníku se obyvatelé projdou nejpozději začátkem září. Finanční prostředky na opravu jsou vyčleněny z rozpočtu města letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…