Pardubice: Chytré parkování s aplikací ParkDots

19.05.2020 10:51

Jak na návrat parkovného a zvýšení bezpečnosti? Chytré parkování v Pardubicích s aplikací ParkDots.

Pardubice: Chytré parkování s aplikací ParkDots
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Po změnách v nařízení vlády se do měst opět vracejí auta a s nimi potřeba obnovy regulace parkování. Obyvatelé, ale i návštěvníci města Pardubice mají možnost využít při parkování mobilní aplikaci ParkDots. Parkovací systém, který propojuje nejmodernější technologie, profesionální znalosti a snadné použití pochází z dílny IT společnosti PosAm (skupina Deutsche Telekom).

Návrat do běžných kolejí i k platbám za parkování, je pro řidiče v Pardubicích nyní příjemnější. V aplikaci ParkDots mohou totiž využít akci s názvem "Parkuj za Kačku!" (ZDE). Až do konce června zaplatí za parkování s ParkDots jen 1 Kč. Každý uživatel může využít akci třikrát na jednu SPZ. Stačí si mobilní aplikaci stáhnout (ZDE) a přihlásit se.

Úhrada parkovného mobilem, bezkontaktní řešení a jednoduchost ocení uživatelé zejména s ohledem na současnou situaci šíření viru. Díky aplikaci není nutný kontakt s parkovacím automatem, hotovostí či parkovacím lístkem. Celý proces placení je tedy rychlý, pohodlný, výhodný a hlavně bezpečný.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…